Mera HX och golf!

Ingen träning för mig den här lördagen heller. Känns verkligen S K I T !! Men försöker att inte deppa ihop alltför mycket. Det går ju i vågor, vissa stunder känns det värre än andra, ja ni vet...
 
Joakim hade golftid bokad med tre kompisar igår på fm, och efter frukost drog även Kalle iväg med sina kompisar ner till stan. Jag och pappa bestämde oss för att ta en cykeltur och tog vägen bort till Pålsjö skog och sen ner till strandpromenaden. Cyklade bort mot Norra hamnen och satte oss på bänkarna där och mös i solen. Efter en stund hördes hög musik från schenen vid Dunkers plats, och där drog Kul i Juli igång med allsång. Glenn Borgkvist från Brandsta citysläckers och Sten Nilsson från Sten & Stanly va med och det sjöngs medley på en massa låtar. 
 
Å lägg namnet Agnes Frisk på minnet. Hon vann Kul i Julis talangtävling i sommar. Hon drog av en låt med Carola, och gjorde det sjukt bra kan jag lova. 
 
 
 
Glömde ju första stoppet... minigolf och en glass 👌
 
 
 
 
Tog även en sväng bort till p-platsen vid tivoli och tittade.  Sen blev vi lite hungriga och tog oss tillbaka till Norra hamnen och Ya-Ha för lite mat. Jag tog den goda räksalladen som jag tog sist J och jag var där, och pappa tog hamburgaren. När vi var färdiga kom Joakim ner och vi satt kvar där en stund till innan vi cyklade hem igen. Så vår lilla cykeltur som vi trodde skulle ta 1-2 timmar blev hela dagen. Inte hemma förrän halv sju liksom. Ya-Ha...en kall ✔️
 
 
Mycket folk ute...
 


Värstingbåt lämnar hamnen...
 
Idag har vi spelat golf i Båstad på Äppelgårdens GK. Vi hade bjudit med oss Björn & Anna, ett par som går på Friskis och spelar golf precis som oss. Hur trevligt som helst, och perfekt väder. Vi kommer att ses på hemmaplan framöver också bestämde vi. Trevligt det!
 
Klubbhuset.
 
 
Varje hål hade en sån här grann översikt av hålet. 


 
Å utsikten! Amazing!
 

 


Ett sk. blindt hål. Men Anna har koll på vart bollen går. Hehe...
Papsen och Joakim har varit på derbyt mellan HIF och MIF ikväll. Det blev 3-0 till Malmö. Det va väl kanske lite väntat att Malmö skulle vinna. De har spelat bra i år. 
 
6.30-15 imorrn... så natti godingar 😴💤