Städat-Tränat 👍

Idag har solen gömt sig bakom gråa moln i stort sett hela dagen. Lite lätt duggregn till och från men ändå varmt. Ganska skönt med en sån dag faktiskt... fick äntligen städat och har även putsat mina fönster på nedre våningen. Joakim och Kalle åkte iväg och fiskade ca tre timmar, så jag hann även med lite fixande med min musik till Jympan. Så skönt när man är klar 😄 


Vill egentligen ta ledigt från mina pass när jag är ledig, men har inte lyckats få någon ersättare till några av dem. Å jag vill ju inte ställa in mina klasser när jag ändå är hemma. Det kom ändå ca 35 pers ikväll och det gick som en dans. Kände mig extra stark av någon anledning, och kunde därmed ta i lite extra. Gött! 

Har inte tränat nåt på Friskis under semestern, utan har kört Tabata hemmavid istället. Man behöver ju inga redskap till den typen av träning, men jag har ju en bosuboll, en pilatesboll, ett gummiband och hantlar så det går ju faktiskt att variera övningarna rejält. Bara fantasin som sätter gränserna, inte sant?

Grillad fläskytterfilé, bakad potatis, halloumi och sallad fick slinka ner till kvällsmat. Ute på terassen så klart. Mys!!


Imorgon blir det golf på Vasatorp på em. Hela familjen den här gången. Inga planer för fm än. Ciao!!