Marathon igår och Fredriksdal idag ✌️

Så har han gjort igen. Mannen i mitt liv har sprungit ett marathon på 4,2 mil igen, vilket är lååångt. Han säger själv att första två milen är hyfsat okej, efter det är man rättså tömd på energi och allt sitter i huvudet. Å pratar vi envishet så pratar vi Joakim. För har han bestämt sig för något så gör han det bara. Basta! 😀

Efter loppet finns alltid massörer på plats inom själva löparområdet. Där tog han sig en välbehövlig benmassage. Efter det tog han sig ett dopp i havet och bara slappade på bryggan en stund.

Vi i publiken d.v.s. Kalle, Rune, Marita, Lena och jag tog oss bort till The Tivoli för lite gott att dricka. Där träffade vi mina svärföräldrar och även Björn och Anna som vi spelar en hel del golf tillsammans med. Joakim kom en liten stund senare linkandes som en gammal gubbe, haha.
Vi slog ihop samtliga sällskap vid ett och samma bord och satt där och pratade och hade trevligt i solen ett par timmar. Mysigt 👍

Idag har vi fixat lite i trädgårn, plockat ogräs och fixat en massa smått och gott. Efter det tog oss en sväng till Fredriksdal.

Och strax kommer svärföräldrarna hit på lite hembakad pizza. Vi käkar ofta pizza på söndagar. Sjukt gott 😘😋

Kommentera här: