Fre/lör 🌸

I fredags var bästa kollegorna hembjudna till bästa Anette E på lite fredagsmys i form av tacos och marängsviss. Smaskigt och jättetrevligt 😍
Här har vi precis parkerat. Hon bor i Malmö i västra hamnen precis vid Turning Torso. Jag har aldrig varit så nära byggnaden någon gång innan... å så gigantiskt stor den är. Wow!
 
En aaaningen suddig bild oss som var me. Silvija, Susanne, Roger och jag. Resten av styrkan kunde inte va med tyvärr. 
 
(null)
 
Hon har det riktigt tjusigt. Modernt och stilfullt. Älskar Jetson-stolarna!! 
 
(null)
 
Världens finaste Truls som är drygt 1 år nu ❤️
 
(null)
 
Anette och Rouger
 
(null)
 
Silvija och Susanne
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

Parkade vid Turso... och nedan utsikten från Anettes balkong 👌
 
(null)
 
Vi var hemma runt 23.30, och iaf jag somnade proppmätt, nöjd och belåten ✌️
———————————————————————
Igår lördag... mys igen! Då va vi bjudna på middag hos våra kompisar Björn och Anna som vi spelar mycket golf tillsammans med. I maj 2018 åker vi ihop med dem till Gotland och ska spela en golftävling som heter "Gotland runt". Vi spelar fem olika banor under lika många dagar, och allt avslutas med en stor middag med dans och prisutdelning. Vi kommer att bo hos Annas farbror som har boende där. Jag har aldrig varit på Gotland så det ska bli spännande att se. Har hört så mycket positivt om denna ö.
 
Å så gudomligt god mat. Förrätt kokt kronärtskocka och rostade kastanjer med citronsmör. Varmrätt Saltimbocca med salviastekt gnocchi... tillbehör vitlöksspenat, balsamicotomat och pumpa. Dööör så gott! 😍
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
I nu i em vid 16.00 ska vi återigen bort på middag, den här gången hos svärföräldrarna nere i city. Kalle ska med men har bråttom iväg då gymmet står på schemat med sina kompisar. Tjing! 
 
 
 
 

Kommentera här: