Fredag - Lång dag!

Först jobb som vanligt och sen på em/kväll 17-20 ska "The A-team" från F&S Helsingborg + flera andra instruktörer från andra föreningar ner till Malmö på fortsättningskurs i Cirkelfys. En del nyheter kring upplägget ska presenteras, och en ledare från M-ö vid namn Tommy håller i ett CF-pass med oss. Å "The A-team" består av Anette E, Anette P, Anette TG och Anders R, hehe. Så här beskrivs passet hos oss:
 
Cirkelfysfunktionell, sportig träning i stationer
Cirkelfys är ett instruktivt och funktionellt pass där du tränar i olika stationer placerade i cirkel. En del stationer är med redskap och en del utan. Ledaren går igenom alla övningar innan passet och hjälper sedan till under träningen. Du kan själv välja hur belastande träning du vill ha. Samtidigt som du har möjlighet att vara med i en energifull gruppkänsla.

Med Cirkelfys vill vi skapa förutsättningar för att kroppen ska kunna utföra det den är byggd för. Att kunna sträcka, böja, rotera i rörelser där stora delar av kroppen jobbar tillsammans. I fokus står att bana in rörelserna rätt. Därefter tar vi i och belastar i övningarna.

Ska bli både spännande och kul att se vad utvecklarna på Riks hittat på. En mycket bra träningsform är det verkligen, och ett välbesökt pass hos oss i alla åldrar.