Nöjesteatern, Malmö 3

Taggad innan! Hehe....

Vi hade inte så värst gott om tid innan så det blev smörrebröd och en kall Carlsberg på stationen i Malmö. Otroligt fin restaurangdel där. Finns verkligen allt att välja på.
 
 
Vi väntar på buss 5 som ska ta oss till Nöjesteatern. Perfekt med övergång på tågbiljetten som gällde två timmar.
 
 
Vi passerade Folkets Park som ligger precis innan Nöjesteatern. Såg jättefint ut där... hade vart najs och promenerat runt där lite. Kan tänka mig att det är mycket folk där på sommaren,
.
 
 

Framme! 

 
Många damer i foajen... hehe. Runt 300, och här och häpna 3 killar.
 
 
Här trodde vi att vi skulle få ta lite bilder på dem efteråt, men vid närmare eftertanke va det nog så att vi, publiken hade chans att fota sig här innan föreställningen, för när vi skulle gå hem va allt bortplockat! Lite snopet... =)
 
 
Sofias son Kid står för inspelningen, redigerar allt och fixar.
 
 

Å här har de kommit in och det är ju Sofia som har koll, håller i trådarna. Pernilla står för det roliga allra mest, vimsiga och dricker bara en massa champagne. Haha...

 
 

Här tackar Pernilla ett av hennes trognaste fans, han är överallt, alltid, vart hon än är (i Sverige). Syr upp en ny skjorta för varje tillfälle mm. Hur mycket gillar han henne liksom?

Sen gick vi bort till Lilla Torg och tog varsit glas Prosecco innan hemfärd. Satt väl där nån timme drygt. Snackade och hade det lite mysigt. Galet mycket folk! 

 
Hemma runt tolv. Tack för kvällen fina syster! =)

Kommentera här: