Aw på Redimat

Efter att ha fått i ordning här hemma efter alla fönsterbyten blev det en spontan aw med svärföräldrarna på Redimat på Badhusgatan. Två systrar som öppnat precis. Man fick välja på tre sorters långkok på Högrev, fläskkarré eller vegetariskt inkl tre dippsåser, nachos, rostade sötpotatischips, bruchetta, picklad rödkål och ett glas vin eller en öl. Allt detta för 100 spänn. Lagom mycket, bra pris och supergott!!



Sen har vi ju nyöppnade Gastro på Järnvägsgatan som har premiäröppnat ikväll. Fullbokat sen länge men vi smet in och kikade lite. Å jisses så grannt! Hälsade på en mycket nöjd Per Dahlberg, han som driver krogen, och hans chefskock. (De är "kunder" hos oss på Friskis). Folket hade inte ramlat in riktigt än, så rätt tomt när vi var där nu för en halvtimme sen. 





Köket från restaurangdelen...


... och öppet från andra sidan. Coolt!


Å här var det barhäng. 


Det fanns fler bord en trappa upp med utsikt på två håll, och den ena vätter ut mot havet och Danmark. Riktigt, riktigt fint må jag säga. Mannen har lyckats bra verkligen. Får bli ett besök längre fram. 

Nu blir det Idol och soffhäng! Trött som attan efter allt städ och fejande idag. Å imorgon bitti 9.00 pip, är det dags för Cirkelfys. Tjing!