Olympia och häng med syster!

Har precis landat här hemma i en skön fåtölj på ovanvåningen. Huset är tomt för övrigt. Kalle är och tränar och Joakim jobbar ju i Malmö så han kommer lite senare. Tyst och fridfullt alltså... precis vad jag behöver idag. 
 
Cyklade förbi Olympia som är på "G" och få sig ett rejält lyft. Nu är södra/östra läktaren klar och har blivit så fin. Lite markarbeten runt om kvarstår. Nu har det börjat med norra/västra. Norra är nu ett minne blott... och snart är det dags för västra. Den med restaurangdelen, omklädningsrum mm. Så här ser det ut norrifrån taget.
 

Ska strax ge mig iväg till syrran som bjuder på lite smaskens käk ikväll. Vi bestämde oss för att ta nåt enkelt, så hon är i skivande stund och inhandlar allt. Efter det ska vi hänga som två systrar bara kan... lyssna på musik, stega lite till mina nya låtar till mitt Jympapass. Å vi har ju inga som helst problem med att prata och skratta när vi är tillsammans... hehe.
 
Fredag imorgon igen... jisses va fort det går. Mindre än en månad kvar till jul liksom. Då kommer älskade pappa skumpandes på Swebus expressbuss ner till oss. Precis som vanligt, som han gjort i många år nu. Syrran brukar alltid vara här också men i år ska hon fira jul hos sin dotter Annelie med sambo Pontus och gullungen Sixten uppe i Vallentuna, norr om Stockholm. 
 
Tabatan igår kväll va nog ett av det roligaste passet på hela terminen tror jag. Fullbokat för det första, och vilket gäng. Alltså de kokade i salen. Vet inte va det var men folket va så euforiska, tjoade och peppade varandra till max. Älskar det så jävla mycket (rent ut sagt). Ni anar inte vilken känsla man får i kroppen. Fin kväll godingar!