Bra dag

Har haft en underbar dag tillsammans med familjen. Sov ända till nio och käkade frukost ute på terassen, löste HD:s Sverigekryss, under tiden gick en tvättmaskin som hängdes ute innan det var dags för en golfrunda på Vasatorp. Lite trädgårdsbilder. Pippin fick vi av Rune och Maritha sist de var här. Gillas skarpt =)
 
 
Vårt körsbärsträd i full blom.
 
 
Skönt att kunna hänga tvätten ute. Luktar så gott!
 
 
Min golfutrustning...
 
 
En cykeltur nerom Gröningen hanns med efter lunch/innan middag. Tokmycket folk där borta!! Träffade Elisabet som satt på bryggan med sin dotter Emma.
 
 
Å lite mys i solstolarna innan maten som blev rester från fre/lör. Rosévin är gott!! 
 



 
 
 
Har precis sett klart på Mästarnas Mästare och jag höll på Anna i nattduellen. Synd på Frölander som varit bäst i alla tävlingar. Å Ravelli är väl en skön prick?
2
Jennie

Haha alltså Ravelli är ju stört skön !!! Dör ju lite emellanåt av hans kommentarer. Synd med frölanser, håller med. Han har typ varit bäst i allt. Utom idag... :/

Trixie

Härliga bilder! Ja älskar svart men de mesta idag gick i marin-blått fast de visar inte sig riktigt på bilderna ;) är lite dålig på färger annars... Vill bli bättre på de för trist bara gå i mörkt.. Men ja.. ;D Lätt de blir samma. Kramar!