Njut!!

Mår verkligen så mycket bättre när det är vackert väder. Mm....

Igår hade Kalles skola sin årliga basar/loppis, och jag som klassmamma hade delvis ansvar i arbetet kring den. Klass 5 hade hand om loppisen, så i fredags tog vi emot grejer från alla och ställde i ordning bord och prismärkte allt inför lördagen. Sen sålde vi ut allt mellan 10 och 13, och vi blev av med mycket. Folk är som tokiga i loppisar verkar det som, hur mycket människor som helst. Pengarna går till skolan och deras olika aktiviteter.

Jag körde mitt pass som vanligt innan men Joakim va plats hela dagen. Vi missade brunchen med Friskis Cirkelfysgäng som hade avslut för terminen på "Bishops by the sea". Men det gjorde ingenting egentligen, det viktigaste var att få fullfölja projektet i skolan tillsammans med Kalleplutt.

Igår kväll var vi i Laröd hos goda vänner på middag. Å vilken trädgård dom har... med pool och ett enormt trädäck. Så fint!!! Vi cyklade dit och Joakim tog sig ett dopp direkt ba!



Vi kollade lite på Eurovison lite emellanåtunder middagen och följde sen röstningen som ledde till seger för fina Loreen med Euforia! Hon är så duktig, och hon fick ju röster av samtliga länder utom Italien. Inte dåligt!

Min fina Joakim <3



Idag har vi spelat golf, gick ut 9.17 tillsammans med en granne som heter Tore. Här på tvåans greeen.



Efter golfen har vi mest softat i trädgården. Planterat lite och fixat och donat.



Köpte två nya zinklådor för våra örter som inte fick plats i våra pallkragar (de röda brevid).



Plus en ny blomma till uterummet, fin färg va??



Nu ska vi strax grilla igeeen!! Lite korvar och kött. Tomatsallad till det med lite rödlök, basilika och fetaost. Det blir mumma det! =)